Искате да го накарате да се влюби във вас, но

...
 
 
Искате да го накарате да се влюби във вас, но
Коментари Харесай

Как да накарате мъжа Teлец да се влюби във вас и как да разберете, че сте влезли под кожата му?

 

 

Искате да го накарате да се влюби във вас, само че единственото, което знаете за него, е неговата зодия? Не се тормозете ненужно! Ние сме тук, с цел да ви помогнем.

Всяка зодия е привлечена от разнообразни неща, тъй че вижте по какъв начин да методите в съответния случай.

 

Ако той е зодия Телец

Мъжът Телец не си пада по връзките-еднодневки. Той рядко желае задявка, която ще завърши за една нощ. Не. Той е демодиран и малко затулен романтик, който мечтае да откри идеалната жена, с която да сътвори същински тандем. Господин Телец желае някой, с който да прекара скучните, мързеливи дни, както и сложните и авантюристичен моменти. Често срещано неправилно разбиране, което хората имат за мъжете Телец, е, че не са нежни и благи. Истината е, че те в действителност са най-грижовните и нежни души в хороскопа, изключително в случай че съумеете да отключите сърцето им.

Точно като мъжете Близнаци и Стрелец, Телците може да наподобяват твърди като камък извън, само че в действителност са доста чувствителни и меки от вътрешната страна. Определено това е една от техните личностни черти, които интригуват най-вече дамите.

Основният им фокус е върху дамата, която харесват от първия ден. Те също по този начин са известни като доста привързани и вашата обич Телец няма да спре да потвърждава възприятията си към вас, до момента в който не успее да ви завоюва.

Този мъж не обича нормалните връзки, а желае нещо по-специално, нещо неповторимо и друго.

Той ще оцени, в случай че отделите малко време и сила и превърнете флирта в изцяло ново преживяване за мъжа Телец. Ако знаете красиво място, на което в никакъв случай не е бил, заведете го там и му кажете, че той е първият, който отива там с вас.

Мъжът Телец обича жена, която може да го възбуди с думи; не с мръсни приказки, а с диалози на по-дълбоко равнище, заради което би било най-добре първо да му бъдеш другар, преди да започнеш да флиртуваш с него.

Ако Телецът види, че цялото ви внимание е ориентирано към него, до момента в който водите интелектуално стимулиращи диалози, то знайте – той е ваш. Но не забравяйте да се грижите за себе си и физически. Мъжете Телец нормално са мощно образно подтиквани.

 

Как можете да разберете дали мъжът Телец ви харесва?

Възможно ли е да разберете по кое време мъжът Телец ви харесва, преди той самият да реши да го признае?

Той приема нещата постепенно, може би прекомерно постепенно първоначално. Мъжете Телец желаят да наподобяват мощни за другите, тъй че стават същински експерти в скриването на възприятията си. Те считат, че това може да ги накара да наподобяват по-малко мъжествени.

Като цяло, би трябвало да обърнете огромно внимание на езика на тялото на мъжа Телец, в случай че желаете да знаете какво усеща той към вас. Ако той се наведе напред или реализира физически контакт, като да вземем за пример хване ръката ви, до момента в който говорите с него, това е метод да покажете, че той ви обръща цялостно внимание. Ако държи стойката си отворена, това е явен знак, че мъжът Телец ви харесва. Ще забележите също, че той се запъва в думите си или че лицето му се зачервява всякога, когато се срещнете лице в лице. Това е по този начин, тъй като той е нервозен към вас и не е в положение да го управлява.

Ако мъж Телец ви харесва, той постоянно ще се пробва интензивно да слуша, когато говорите, а също по този начин ще се опита да запомни всеки един подробност от вашия диалог. Ето за какво няма да му отнеме доста време да запомни ежедневните ви рутини и график.

Ако мъжът Телец стартира да се държи дистанцирано или чувствате, че той постепенно се отдръпва, това не би трябвало да ви кара да мислите, че той завършва нещата с вас или че бяга. Това може да е добър знак, че той към този момент е влюбен във вас. Той добре осъзнава неспособността си да крие възприятията си, което доста постоянно го кара да бяга от тях.

Дайте му време, не го притискайте, само че понякога въпреки всичко проявявайте интерес. Така ще му покажете, че ви е грижа за него и че сте жена, която се пробва да прояви схващане, макар че няма визия какво се случва в главата му. Повярвайте – това е едно нещо, което всички мъже желаят.

Ако мъж Телец в действителност се интересува от вас, той постоянно ще стои тъкмо до вас, подкрепяйки ви във всичко, което вършиме. Той в никакъв случай няма да ви съди, даже в случай че не постоянно е склонен с вашите решения и дейности. Той ще бъде ваш почитател номер едно, само че също по този начин ще чака това да бъде реципрочно. Мъжете Телец харесват прочувствено мощни и финансово самостоятелни дами.

Това обаче не значи, че не би трябвало да разчитате на неговата помощ, когато имате потребност от нея. Само тъй като той няма да се намесва във вашите решения и персоналния ви живот, не значи, че той няма да бъде до вас, с цел да ви поддържа и да ви предложи ръка за помощ, когато имате потребност.

Той се грижи за цялостното ви благоденствие

Мъжете, родени под този зодиакален знак, са свързани със непоклатимост и сигурност и са доста внимателни към хората, които обичат. Ако той постоянно  се обажда, единствено с цел да види по какъв начин минава денят ви или ви посещава, когато сте заболели, даже в случай че това е елементарна простуда, това значи, че той се грижи за вас. Той също по този начин ще ви насърчи да подобрите аспекти от живота си, тъй като той просто желае най-хубавото за вас.

Друг очевиден симптом, че ви харесва,  е в случай че покаже ревнивост. Ако различен мъж се приближи до вас и мъжът Телец не може да управлява изблиците на ревнивост, това е явен знак, че ви харесва.

Мъжете Телец са просто тези видове мъже, които пазят това, което е тяхно, и декларират мощно и ясно, че никой различен няма право да се забърква с него. Те имат ревностна природа, която просто не могат да скрият или управляват.

Когато мъж Телец се влюби в жена, той ще има очи единствено за нея. Незабавно ще изтрие всичките си профили в приложения за запознанства. Той даже няма да флиртува с други дами, тъй като е фокусиран единствено върху дамата, която харесва. Мъжете -Телци са лоялни и ще останат лоялни до самия край. Те в действителност са едни от най-верните и надеждни сътрудници, които една жена може да изиска.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР